Перший  пароплав  проплив 320 км  зі  швидкістю 80 км/год. На скільки кілометрів  більше пропливе за той  самий  час другий пароплав, якщо  буде рухатися  зі  швидкістю 90 км/год.?

    3)360-320=40 (км)-більше пропливе другий пароплав.

  • 1) 320÷80=4 (год)-проплив кожен пароплав;
  • 1) 320 : 80 = 4 ( часа ) 
    2) 90 х 4 = 360 ( км )
    3) 360 — 320 = 40 ( км )
    Ответ на 40 км больше
  • Відповідь:на 40 км більше пропливе другий пароплав.

    2) 4×90=360(км)-пропливе другий пароплав;
    320÷80×90-320=40 (км)




See also: